0102 21 90 Bydło hodowlane czystorasowe (z wył. jałówek i krów)
Kod CN 0102 21 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 0102 21 90. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 01.42.11.0 - Pozostałe żywe bydło i bawoły, z wyłączeniem cieląt
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4202 91 10 - Torby podróżne, kosmetyczki, plecaki i torby sportowe, z zewnętrzną powierzchnią ze skóry wyprawionej, skóry wtórnej lub skóry lakierowanej
Kod CN: 8526 91 20 - Odbiorniki radionawigacyjne (z wył. aparatury radarowej)
Kod CN: 7508 90 00 - Artykuły z niklu, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 2514 00 00 - Łupek, nawet wstępnie obrobiony lub tylko pocięty przez piłowanie lub inaczej na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym; proszek i odpady łupka
Kod CN: 9105 29 00 - Zegary ścienne (z wył. zasilanych elektrycznie)
Kod CN: 3808 94 20 - Środki odkażające, na bazie związków fluorowcowanych, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
Kod CN: 1604 14 21 - Latający bonito, przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonego)
Kod CN: 5502 - Kabelz włókna ciągłego sztucznego, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
Kod CN: 8443 99 10 - Zespoły elektroniczne drukarek, urządzeń kopiujących i telekopiarek (z wył. maszyn drukarskich stosowanych do drukowania za pomocą płyt, cylindrów i innych elementów drukarskich objętych pozycją 8442)
Kod CN: 2008 93 29 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)