0102 21 90 Bydło hodowlane czystorasowe (z wył. jałówek i krów)
Kod CN 0102 21 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.42.11.0 - Pozostałe żywe bydło i bawoły, z wyłączeniem cieląt
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9206 00 00 - Perkusyjne instrumenty muzyczne, np. bębny, ksylofony, cymbały, kastaniety, marakasy
-
Kod CN: 9201 10 10 - Pianina nowe
-
Kod CN: 8207 70 90 - Narzędzia do frezowania materiałów innych niż metal, wymienne
-
Kod CN: 0207 60 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 2208 70 - Likiery i kordiały
-
Kod CN: 7318 - Wkręty, śruby, nakrętki, wkręty do podkładów, haki gwintowane, nity, zawleczki, przetyczki, podkładki, włącznie z podkładkami sprężystymi i podobne artykuły, z żeliwa lub stali (z wył. Wkrętów "lag", gwintowanych zatyczek, korków itp.. )
-
Kod CN: 8703 23 11 - Samochody kempingowe, wyposażone w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 1 500 cm³, ale <= 3 000 cm³ , nowe
-
Kod CN: 3824 78 90 - Mieszaniny zawierające perfluorowcowane węglowodory (PFC) lub fluorowęglowodory (HFC), gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8204 11 00 - Klucze maszynowe ręczne, włączając klucze dynamometryczne, z metalu nieszlachetnego, nienastawne
-
Kod CN: 2008 30 79 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. cząstek grejpfrutów, mandarynek (włączając tangeryny i satsuma), klementynek, wilkingów i podobnych hybryd cytrusów)