0102 29 10 Bydło domowe żywe o masie <= 80 kg (z wył. hodowlanego czystorasowego)
Kod CN 0102 29 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.42.12.0 - CIELĘTA BYDŁA I BAWOŁÓW, ŻYWE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0305 54 - Śledzie (Clupea harengus, Clupea pallasii), sardele (Engraulis spp.), sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), makrela (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), ostrobok (Trachurus spp.), karanksy (Caranx spp.), rachica (Rachycentron canadum), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), włócznik (Xiphias gladius), tunek wschodni (Euthynnus affinis), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae) , suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 5109 - Przędza z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, pakowana do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 0303 53 90 - Brisling lub szprot (Sprattus sprattus), zamrożone
-
Kod CN: 5101 19 00 - Wełna potna, włącznie z wełną praną z drugiej strzyży, niezgrzebna ani nieczesana (z wył. wełny strzyżonej)
-
Kod CN: 8433 19 10 - Kosiarki do pielęgnacji trawników, parków lub terenów sportowych, o napędzie elektrycznym, z urządzeniem tnącym obracającym się w płaszczyźnie pionowej lub z przyrządami tnącymi
-
Kod CN: 3304 - Preparaty kosmetyczne lub upiększające oraz preparaty do pielęgnacji skóry (inne niż leki), włącznie z preparatami przeciwsłonecznymi lub do opalania; do manicure lub pedicure
-
Kod CN: 5810 99 90 - Hafty z materiałów innych niż bawełna lub włókna chemiczne, na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości <= 17,50 €/kg (masy netto) (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 2009 39 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 2904 32 00 - Perfluorooktanosulfonian amonu
-
Kod CN: 8104 11 00 - Magnez nieobrobiony plastycznie, zawierający >= 99,8% masy magnezu