0201 20 Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz i półtusz)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 96 - Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 2712 - Wazelina; parafina, wosk mikrokrystaliczny, gacz parafinowy, ozokeryt, wosk montanowy, wosk torfowy, pozostałe woski mineralne i podobne produkty otrzymywane w drodze syntezy lub innych procesów, nawet barwione
-
Kod CN: 0308 90 90 - Bezkręgowce wodne, inne niż skorupiaki i mięczaki (z wył. wędzonych, ogórków morskich, jeżowców, meduz), wędzone, suszone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki, z bezkręgowców wodnych, innych niż skorupiaki i mięczaki, nadające się do spożycia przez ludzi, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 5515 12 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi chemicznymi, zadrukowane
-
Kod CN: 0207 45 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 3926 90 97 - Artykuły z tworzyw sztucznych oraz artykuły z pozostałych materiałów objętych pozycjami od 3901 do 3914, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0306 11 90 - Langusty i pozostałe raki morskie "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z langustami i pozostałymi rakami morskimi w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. szyjek raków morskich), zamrożone
-
Kod CN: 4301 10 00 - Skóry futerkowe surowe, z norek, całe, nawet z łbem, ogonem lub łapami
-
Kod CN: 8708 21 - Pasy bezpieczeństwa do pojazdów silnikowych
-
Kod CN: DZIAŁ 7 - WARZYWA ORAZ NIEKTÓRE KORZENIE I BULWY, JADALNE