0201 30 00 Mięso z bydła bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN 0201 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.11.0 - Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6001 99 00 - Dzianiny włosowe (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych i z dzianin „o długim włosie” oraz dzianin pętelkowych)
-
Kod CN: 3507 10 00 - Podpuszczka i jej koncentraty
-
Kod CN: 0305 64 00 - Tilapia (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorze (Anguilla spp.), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN: 7102 31 00 - Diamenty nieprzemysłowe, nieobrobione lub tylko przepiłowane, przecięte lub zgrubnie obrobione (z wył. diamentów przemysłowych)
-
Kod CN: 9113 10 10 - Paski, opaski i bransoletki, do zegarków, oraz ich części, z metali szlachetnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0602 - Rośliny żywe, włącznie z ich korzeniami, sadzonki i zrazy; grzybnia (z wył. cebulek, bulw, korzeni bulwiastych, pędów podziemnych, koron i kłączy oraz roślin i korzeni cykorii)
-
Kod CN: 9033 00 90 - Części i akcesoria do maszyn, urządzeń, przyrządów lub aparatury, objętych działem 90, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3806 30 00 - Żywice estrowe
-
Kod CN: 8414 - Pompy powietrzne lub próżniowe (z wył. wyciągów gazowych i wyciągów i przenośników pneumatycznych), sprężarki i wentylatory powietrza lub innych gazów; okapy wentylacyjne lub recyrkulacyjne z wbudowanym wentylatorem, nawet z filtrami; ich części
-
Kod CN: 3824 78 20 - Mieszaniny zawierające jedynie 1,1,1-trifluoroetan, pentafluoroetan i 1,1,1,2-tetrafluoroetan