0206 80 99 Podroby jadalne z owiec i kóz (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
Kod CN 0206 80 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.20.0 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8515 - Elektryczne, włącznie z elektrycznie ogrzewanymi gazem, maszyny i aparatura do lutowania miękkiego, lutowania twardego lub spawania, metodą laserową lub inną wiązką światła lub fotonów, ultradźwiękami, wiązką elektronów, impulsów magnetycznych lub łuku plazmowego, nawet nadające się do cięcia; elektryczne maszyny i aparatura do natryskiwania na gorąco metali lub cermetali; ich części (z wył. pistoletów natryskowych do materiałów gorących objętych pozycją 8424)
-
Kod CN: 4107 11 11 - Skóry cielęce chromowe, niedwojone, całe, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych)
-
Kod CN: 9108 20 00 - Mechanizmy zegarkowe, kompletne i zmontowane, z naciągiem automatycznym
-
Kod CN: 8708 94 99 - Części kół kierownicy, kolumn kierownicy oraz przekładni kierownicy, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 94 20 i stalowych, odkutych w matrycy zamkniętej)
-
Kod CN: DZIAŁ 29 - CHEMIKALIA ORGANICZNE
-
Kod CN: 8421 21 00 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania wody
-
Kod CN: 7010 90 21 - Fiolki i pozostałe pojemniki, wykonane z rur szklanych, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów (z wył. ampułek)
-
Kod CN: 2922 49 85 - Aminokwasy i ich estry; ich sole (z wył. zawierających > jeden rodzaj tlenowej grupy funkcyjnej, lizyny i jej estrów, i ich soli, kwasu glutaminowego, kwasu antranilowego, tylidyny (INN), i ich soli, i ß-Alaniny)
-
Kod CN: 0802 70 00 - Orzechy kola (Cola spp.), świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
-
Kod CN: 0303 53 10 - Sardynki z gatunku Sardina pilchardus, zamrożone