0207 14 70 Kawałki z kośćmi ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
Kod CN 0207 14 70 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7408 11 00 - Drut z miedzi rafinowanej, którego maksymalny wymiar przekroju poprzecznego > 6 mm
-
Kod CN: 4805 91 00 - Papier i tektura, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze <= 150 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1604 19 91 - Filety, surowe, jedynie pokryte bułką tartą lub panierką, nawet podsmażone w oleju, zamrożone (z wył. z ryb łososiowatych, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli, ryb z rodzaju Euthynnus, i gatunku Orcynopsis unicolor)
-
Kod CN: 2209 00 19 - Ocet winny, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 0306 14 10 - Kraby "Paralithodes camchaticus, Chionoecetes spp." lub "Callinectes sapidus", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 1209 91 - Nasiona warzyw, do siewu
-
Kod CN: 8475 - Maszyny do montażu lamp elektrycznych lub elektronicznych, lamp elektronowych lub fotograficznych lamp błyskowych, w bańkach szklanych; maszyny do wyrobu lub obróbki na gorąco szkła lub wyrobów szklanych (z wył. pieców i aparatów grzewczych do produkcji szkła hartowanego); ich części
-
Kod CN: 4410 11 - Płyta wiórowa z drewna, nawet aglomerowa żywicami lub innymi organicznymi substancjami wiążącymi (z wył. płyty o wiórach zorientowanych „OSB”, płyty płatkowej, płyty pilśniowej, komórkowej płyty drewnianej)
-
Kod CN: 8606 - Wagony towarowe, kolejowe lub tramwajowe (z wył. o własnym napędzie i wagonów bagażowych i pocztowych)
-
Kod CN: 0709 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", świeże lub schłodzone