0207 27 40 Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN 0207 27 40 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2909 30 90 - Etery aromatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru difenylu i pochodnych bromowanych)
-
Kod CN: 0304 88 18 - Filety z żarłacza błękitnego (Prionace glauca),, zamrożone
-
Kod CN: 8203 20 00 - Szczypce, włączając szczypce tnące, obcęgi, pincety do zastosowań niemedycznych i podobne narzędzia ręczne, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 8448 31 00 - Obicia zgrzeblarskie do maszyn do przygotowania włókien tekstylnych
-
Kod CN: 8109 20 00 - Cyrkon nieobrobiony plastycznie; proszki cyrkonu
-
Kod CN: 0302 52 00 - Łupacz (plamiak) "Melanogrammus aeglefinus", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 2917 39 20 - Estry lub bezwodniki kwasu tetrabromoftalowego; kwas benzeno-1,2,4-trikarboksylowy; dichlorek izoftaloilu, zawierający <= 0,8% masy dichlorku tereftaloilu; kwas naftaleno-1,4,5,8-tetrakarboksylowy; bezwodnik tetrachloroftalowy; 3,5-bis(metoksykarbonylo)benzenosulfonian sodu
-
Kod CN: 8703 10 - Pojazdy przeznaczone do przewozu < 10 osób po śniegu; samochodziki golfowe i podobne pojazdy
-
Kod CN: 0403 10 99 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego > 6% masy (z wył. w postaci stałej)
-
Kod CN: 4101 50 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, suszone lub suchosolone