0207 52 10 Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane, bez krwi, niewypatroszone, z głowami i łapkami, znane jako „gęsi 82 %”, zamrożone
Kod CN 0207 52 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0301 99 85 - Ryby morskie żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci [Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster], węgorza [Anguilla spp.], tuńczyka błękitnopłetwego [Thunnus thynnus], tuńczyka południowego (makoja) [Thunnus maccoyii])
-
Kod CN: 2830 90 85 - Siarczki; polisiarczki, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. siarczków sodu, wapnia, antymonu lub żelaza, i organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 4107 92 90 - Dwoina licowa ze skóry wyprawionej, włączając skórę pergaminowaną, z części, pasków i płatów, ze zwierząt jednokopytnych, przygotowana dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 2401 20 70 - Tytoń suszony powietrzem na ciemny, częściowo lub całkowicie odżyłowany, w inny sposób nieprzetworzony
-
Kod CN: 0713 33 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
-
Kod CN: 8533 21 00 - Rezystory stałe elektryczne, dla mocy <= 20 W (z wył. rezystorów grzejnych)
-
Kod CN: 2001 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 8421 21 00 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania wody
-
Kod CN: 1207 50 90 - Nasiona gorczycy, nawet łamane (z wył. do siewu)
-
Kod CN: 0501 00 00 - Włosy ludzkie nieobrobione, nawet myte lub odtłuszczone; odpadki ludzkich włosów