0207 60 99 Wątróbki z gęsi (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
Kod CN 0207 60 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5603 11 - Włókniny, nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej <= 25 g/m²
-
Kod CN: 4420 10 11 - Statuetki i pozostałe ozdoby, z drewna tropikalnego "akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti" (z wył. mozaiek i intarsji z drewna)
-
Kod CN: 9031 20 00 - Stanowiska badawcze do silników, generatorów, pomp itp..
-
Kod CN: 2009 89 38 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek i z gruszek)
-
Kod CN: 2711 12 11 - Propan o czystości >= 99 %, stosowany jako paliwo napędowe lub do ogrzewania, skroplony
-
Kod CN: 2009 89 63 - Sok gruszkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 4504 10 99 - Bloki, płyty, arkusze i pasy; płytki o dowolnym kształcie; lite cylindry, włącznie z krążkami, z korka aglomerowanego, bez substancji wiążącej (z wył. korków i zatyczek)
-
Kod CN: 4501 10 00 - Korek naturalny, surowy lub wstępnie obrobiony
-
Kod CN: 0704 90 10 - Kapusta biała i kapusta czerwona, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 1515 19 - Olej lniany i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. surowego)