0209 10 11 Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony lub w solance
Kod CN 0209 10 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.50.0 - Tłuszcz z bydła, owiec, kóz lub świń
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2102 10 90 - Drożdże aktywne (z wył. kultury drożdży i drożdży piekarniczych)
-
Kod CN: 2933 39 50 - Fluroksypyr (ISO), ester metylowy
-
Kod CN: 2921 30 91 - Cykloheksylenodiamina-1,3 (1,3-diaminocykloheksan
-
Kod CN: 7202 99 - Żelazostopy (z wył. żelazomanganu, żelazokrzemu, żelazokrzemomanganu, żelazochromu, żelazokrzemochromu, żelazoniklu, żelazomolibdenu, żelazowolframu i żelazokrzemowolframu, żelazotytanu i żelazokrzemotytanu, żelazowanadu i żelazoniobu)
-
Kod CN: 6106 20 00 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
-
Kod CN: 0302 54 90 - Widłaki (Urophycis spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0206 80 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów, (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8460 - Obrabiarki do usuwania zadziorów i stępiania ostrych krawędzi, do ostrzenia, szlifowania, gładzenia, docierania, polerowania lub innej obróbki wykańczającej powierzchnie metali lub cermetali za pomocą toczaków "okrągłych tarcz z piaskowca do ostrzenia narzędzi", narzędzi i materiałów ściernych lub polerujących (inne niż obrabiarki do nacinania, szlifowania lub obróbki wykańczającej uzębień kół zębatych objęte pozycją 8461 i maszyn do obróbki ręcznej)
-
Kod CN: 8207 80 11 - Narzędzia do toczenia metalu, wymienne, z częścią roboczą ze spieku ceramiczno-metalowego
-
Kod CN: 0306 19 - Skorupiaki, nawet wędzone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek i krabów), zamrożone; mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, nawet wędzone, nadające się do spożycia przez ludzi, zamrożone