0210 12 Boczek i jego kawałki ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8906 90 99 - Jednostki pływające, włączając łodzie ratunkowe, o masie >100 kg (inne niż jednostki pełnomorskie, okręty wojenne, łodzie wioślarskie i pozostałe jednostki pływające, objęte pozycją od 8901 do 8905 i konstrukcje pływające do złomowania)
-
Kod CN: 2921 11 00 - Metyloamina, di- lub trimetyloamina oraz ich sole
-
Kod CN: 7228 50 61 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, o przekroju okrągłym o średnicy >= 80 mm (z wył. ze stali szybkotnącej, ze stali krzemowo-manganowej, stali narzędziowej i wyrobów objętych podpozycją 7228 50 40, półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 0404 90 89 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8709 - Pojazdy do transportu wewnątrzzakładowego, z własnym napędem, niewyposażone w urządzenia podnośnikowe, w rodzaju stosowanych w zakładach produkcyjnych, magazynach, portach lub lotniskach, do przewozu towarów na niewielkie odległości; ciągniki typu stosowanych na peronach kolejowych; części powyższych pojazdów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8432 29 90 - Chwastowniki rolnicze, ogrodnicze lub leśne (z wył. glebogryzarek)
-
Kod CN: 8410 - Turbiny hydrauliczne, koła wodne oraz ich regulatory (z wył. siłowników hydraulicznych i silników objętych pozycją 8412)
-
Kod CN: 6115 - Rajstopy, trykoty, pończochy, skarpety i pozostałe wyroby pończosznicze, włącznie z wyrobami pończoszniczymi o stopniowanym ucisku [np. pończochy przeciwżylakowe] i obuwiem bez nakładanych podeszew, dziane (z wył. Dla niemowląt)
-
Kod CN: 8417 80 30 - Piece i paleniska do wypalania wyrobów ceramicznych
-
Kod CN: 0407 90 - Jaja ptasie, w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane