0210 93 00 Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z gadów (np. węży, żółwi, aligatorów)
Kod CN 0210 93 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5810 10 10 - Hafty na podłożu materiału włókienniczego, bez widocznego podłoża, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości > 35 €/kg (masy netto)
-
Kod CN: 3824 99 65 - Produkty pomocnicze dla odlewnictwa (z wył. gotowych spoiw do form odlewniczych lub rdzeni)
-
Kod CN: 5212 22 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², bielone
-
Kod CN: 3105 40 00 - Diwodoroortofosforan amonu (fosforan monoamonu) nawet jego mieszaniny z wodoroortofosforanem diamonu (fosforanem diamonu) (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 1104 22 - Ziarna owsa łuszczone, perełkowane, krojone lub śrutowane lub inaczej obrobione (z wył. płatkowanych, miażdżonych, granulek i mąki)
-
Kod CN: 9609 10 90 - Ołówki i kredki, z pręcikami wewnątrz twardej osłony (z wył. z pręcikiem grafitowym)
-
Kod CN: 2918 16 00 - Kwas glukonowy, jego sole i estry
-
Kod CN: 4115 20 00 - Skrawki i pozostałe odpady skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, nienadające się do produkcji artykułów skórzanych; pył, proszek i mączka ze skóry wyprawionej
-
Kod CN: 8459 49 00 - Wytaczarki do obróbki metalu, niesterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi i wiertarko-frezarek)
-
Kod CN: 0304 74 15 - Filety z morszczuka argentyńskiego (Merluccius hubbsi), zamrożone