0210 99 41 Wątroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN 0210 99 41 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8501 31 00 - Silniki prądu stałego, o mocy wyjściowej > 37,5 W, ale <= 750 W i prądnice prądu stałego o mocy wyjściowej <= 750 W
-
Kod CN: 7326 - Artykuły z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. artykułów odlewanych)
-
Kod CN: 3906 90 40 - Kopolimer akrylonitrylu z akrylanem metylu, modyfikowany poli(butadien-akrylonitrylem) (NBR) w formach podstawowych
-
Kod CN: 2844 20 51 - Mieszaniny uranu i plutonu z żelazem [żelazo-uran]
-
Kod CN: 8481 10 05 - Zawory redukcyjne połączone z filtrami lub smarownicami
-
Kod CN: 9101 - Zegarki naręczne, zegarki kieszonkowe oraz pozostałe zegarki, włącznie ze stoperami, w kopertach z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym (z wył. z denkami wykonanymi ze stali)
-
Kod CN: 4905 99 00 - Mapy i mapy hydrograficzne lub podobne mapy wszelkich rodzajów, włączając atlasy, mapy ścienne, plany topograficzne, drukowane (z wył. w postaci książek i wypukłych map, planów i globusów)
-
Kod CN: 4804 31 58 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o masie <= 150 g/m², w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody (z wył. papieru siarczanowego izolacyjnego do zastosowań elektrotechnicznych, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 4504 90 20 - Korki i zatyczki, z korka aglomerowanego (z wył. cylindrycznych)
-
Kod CN: 0408 99 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)