0302 21 Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", halibut biały "Hippoglossus hippoglossus" i halibut pacyficzny "Hippoglossus stenolepis", świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2938 90 - Glikozydy, naturalne lub syntetyczne oraz ich sole, etery, estry i pozostałe pochodne (z wył. rutyny (rutin) i jej pochodnych)
-
Kod CN: 1904 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych, np. płatki kukurydziane; zboża (inne niż kukurydza) w postaci ziarna lub w postaci płatków, lub inaczej przetworzonego ziarna (z wyjątkiem mąki, kasz i mączki), wstępnie obgotowane lub inaczej przygotowane, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 3904 40 00 - Kopolimery chlorku winylu, w formach podstawowych (z wył. kopolimerów chlorku winylu-octanu winylu)
-
Kod CN: 2820 90 - Tlenki manganu (z wył. ditlenku manganu)
-
Kod CN: 1602 90 10 - Przetwory z krwi dowolnych zwierząt (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów)
-
Kod CN: 0803 10 10 - Plantany, świeże
-
Kod CN: 0302 85 - Prażmowate (Sparidae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3920 99 90 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowanych, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych, produktów polimeryzacji addycyjnej, polimeryzacji kondensacyjnej lub z przegrupowaniem, pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów, objętych pozycją 3006 10 30)
-
Kod CN: 0709 99 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7102 31 00 - Diamenty nieprzemysłowe, nieobrobione lub tylko przepiłowane, przecięte lub zgrubnie obrobione (z wył. diamentów przemysłowych)