0302 24 00 Turbot i skarp (Psetta maxima)
Kod CN 0302 24 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.23.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4010 39 00 - Pasy lub taśmy, napędowe, z gumy (z wył. pasów napędowych bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasów klinowych), rowkowanych, o obwodzie zewnętrznym > 60 cm, ale <= 240 cm i pasów synchronicznych bez końca, o obwodzie zewnętrznym > 60 cm, ale <= 198 cm)
-
Kod CN: 6111 20 90 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z bawełny, dziane (z wył. rękawiczek, mitenek, rękawic z jednym palcem i czapeczek)
-
Kod CN: 2106 10 80 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
-
Kod CN: 5607 49 11 - Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej > 50.000 decyteksów "5 g/m" (z wył. do wiązania lub belowania)
-
Kod CN: 1006 30 46 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3, półbielony (z wył. parzonego)
-
Kod CN: 8458 11 41 - Automaty tokarskie poziome, jednowrzecionowe, do usuwania metalu, sterowane numerycznie
-
Kod CN: 0203 29 - Mięso ze świń, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
-
Kod CN: 8215 99 90 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego innego niż stali nierdzewna, niepokrytego metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)
-
Kod CN: 8421 29 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania cieczy (z wył. do wody i innych napojów, filtrów do oleju lub paliwa do silników spalinowych i sztucznych nerek)
-
Kod CN: 8441 40 00 - Maszyny do formowania przedmiotów z masy papierniczej, papieru lub tektury (z wył. suszarek)