0302 35 99 Tuńczyk błękitnopłetwy pacyficzny (Thunnus orientalis), świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
Kod CN 0302 35 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.23.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2709 00 - Oleje ropy naftowej i oleje otrzymywane z minerałów bitumicznych, surowe
-
Kod CN: 0805 50 - Cytryny "Citrus limon, Citrus limonum" i limony "Citrus aurantifolia, Citrus latifolia", świeże lub suszone
-
Kod CN: 6106 10 00 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z bawełny, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
-
Kod CN: 6810 19 00 - Płytki, płyty chodnikowe, cegły i podobne artykuły, z cementu, betonu lub ze sztucznego kamienia (z wył. bloków ściennych i cegieł), nawet zbrojone
-
Kod CN: 9022 19 00 - Aparatura wykorzystująca promieniowanie rentgenowskie (inna niż do zastosowań medycznych, chirurgicznych, stomatologicznych lub weterynaryjnych
-
Kod CN: 9110 12 00 - Niekompletne mechanizmy zegarków, zmontowane
-
Kod CN: 0806 10 - Winogrona, świeże
-
Kod CN: 8543 30 40 - Maszyny do galwanotechniki i elektrolizy w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji obwodów drukowanych
-
Kod CN: 0303 89 21 - Ryby z rodzaju Euthynnus, świeże lub schłodzone, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604 (z wył. latającego lub paskowanego bonito i tunka wschodniego)
-
Kod CN: 0306 14 10 - Kraby "Paralithodes camchaticus, Chionoecetes spp." lub "Callinectes sapidus", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone