0302 81 80 Koleń i pozostałe rekiny, świeże lub schłodzone (z wył. kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
Kod CN 0302 81 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6005 23 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z bawełny, z przędz o różnych barwach (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 2607 00 00 - Rudy i koncentraty ołowiu
-
Kod CN: 8903 91 10 - Żaglowce i jachty, z pomocniczym silnikiem lub bez, wypoczynkowe lub sportowe, pełnomorskie
-
Kod CN: 6203 49 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, z materiałów włókienniczych, męskie lub chłopięce (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, z dzianin, strojów kąpielowych i slipów)
-
Kod CN: 7312 10 65 - Splotki, z żeliwa lub stali innej niż nierdzewna, z maksymalnym wymiarem przekroju poprzecznego > 3 mm, powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. Izolowanych elektrycznie i skręconego drutu ogrodzeniowego, i drutu kolczastego)
-
Kod CN: 2905 14 90 - Butanole (z wył. butan-1-ol (alkohol n-butylowy) i 2-metylopropan-2-ol (alkohol tert-butylowy))
-
Kod CN: 0406 10 80 - Ser (niedojrzewający lub niekonserwowany) świeży, włącznie z serem serwatkowym i twaróg, o zawartości tłuszczu > 40% masy
-
Kod CN: 0404 10 72 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
-
Kod CN: 7210 12 20 - Blacha biała z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm i o grubości < 0,5 mm, pokryte cyną [warstwą zawierającą >= 97% masy cyny], nieobrobione więcej niż powierzchniowo
-
Kod CN: 1104 22 50 - Ziarna owsa perełkowane