0302 89 10 Ryby słodkowodne, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 0302 89 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.22.0 - Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.24.0 - Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8507 60 00 - Litowo-jonowe (z wył. zużytych)
-
Kod CN: 2009 79 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0811 90 11 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy
-
Kod CN: 8301 10 00 - Kłódki z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 4902 10 00 - Gazety, dzienniki i czasopisma, nawet ilustrowane lub zawierające materiały reklamowe, ukazujące się co najmniej 4 razy na tydzień
-
Kod CN: 6207 19 00 - Kalesony i majtki, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny i z dzianin)
-
Kod CN: 2844 30 55 - Tor surowy; odpady i złom toru (Euratom)
-
Kod CN: 7307 91 00 - Kołnierze z żeliwa lub stali (z wył. odlewanych lub ze stali nierdzewnej)
-
Kod CN: 3803 00 90 - Olej talowy, nawet oczyszczony (z wył. surowego)
-
Kod CN: 2909 30 90 - Etery aromatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru difenylu i pochodnych bromowanych)