0302 89 60 Kinglip chilijski (Genypterus blacodes), świeży lub schłodzony
Kod CN 0302 89 60 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0406 40 10 - Roquefort
-
Kod CN: 4101 20 80 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłoszone, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 0706 90 10 - Selery (korzeniowe lub niemieckie), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3824 99 58 - Plastry z nikotyną (systemy transdermalne) przeznaczone do pomagania palaczom w zaprzestaniu palenia
-
Kod CN: 2933 39 55 - 4-Metylopirydyna
-
Kod CN: 7307 22 10 - Gwintowane tuleje, ze stali nierdzewnej (z wył. odlewanych)
-
Kod CN: 7020 00 07 - Wkłady szklane do termosów lub innych naczyń próżniowych, niewykończone
-
Kod CN: 2009 49 91 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 but <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2204 30 96 - Moszcz gronowy niesfermentowany, zagęszczony w rozumieniu Uwagi dodatkowej 7 do działu 22, o gęstości > 1,33 g/cm³ w 20 °C, i o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 1% obj., ale > 0,5% obj. (z wył. moszczu gronowego, którego fermentacja została zatrzymana przez dodanie alkoholu)
-
Kod CN: 7207 20 80 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające >= 0,25% masy węgla (z wył. półproduktów o przekroju poprzecznym kwadratowym, prostokątnym, w kształcie koła lub wielokąta)