0303 41 10 Albakora lub tuńczyk biały "Thunnus alalunga", zamrożone, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
Kod CN 0303 41 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0102 29 41 - Bydło domowe o masie > 160 kg, ale <= 300 kg, do uboju
-
Kod CN: 3805 90 90 - Surowy dipenten; terpentyna posiarczynowa i pozostały surowy paracymen; oleje terpenowe produkowane w wyniku destylacji lub innej obróbki drzew iglastych (z wył. terpentyny balsamicznej, ekstrakcyjnej, siarczanowej i olejku sosnowego zawierającego alfa terpinol jako główny składnik)
-
Kod CN: 9405 60 20 - Reklamy świetlne, podświetlane tablice i znaki informacyjne, i podobne, ze źródłem światła zamontowanym na stałe, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 0709 99 60 - Kukurydza cukrowa, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0809 40 90 - Owoce tarniny, świeże
-
Kod CN: 0207 14 70 - Kawałki z kośćmi ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
-
Kod CN: 1704 90 99 - Pasty, marcepan, nugat i pozostałe gotowe wyroby cukiernicze, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
-
Kod CN: 0305 52 00 - Tilapie (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorze (Anguilla spp.), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 4201 00 00 - Wyroby siodlarskie i rymarskie dla wszelkich zwierząt, włączając postronki, smycze, nakolanniki, kagańce, nakrycia siodeł, torby przy siodłach, ubiory psów i podobne, z dowolnego materiału (z wył. szelek dla dzieci i dorosłych, szpicrut i pozostałych wyrobów objętych pozycją 6602)
-
Kod CN: 0910 30 00 - Kurkuma