0304 56 90 Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , świeże lub schłodzone (z wył. filetów, z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
Kod CN 0304 56 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6109 10 00 - T-shirts, koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, z bawełny, dziane
-
Kod CN: 0712 90 90 - Warzywa i mieszanki warzyw, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone (z wył. ziemniaków, cebuli, grzybów, trufli, kukurydzy cukrowej, pomidorów i marchewki)
-
Kod CN: 0910 30 00 - Kurkuma
-
Kod CN: 8703 80 10 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, jedynie z silnikiem elektrycznym do napędu, nowe (z wył. pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
-
Kod CN: 3923 10 10 - Pudełka, skrzynki, klatki i podobne artykuły, z tworzywa sztucznego, specjalnie ukształtowane lub dostosowane do transportu lub pakowania płytek półprzewodnikowych, masek lub siatek
-
Kod CN: 8462 91 20 - Prasy hydrauliczne, sterowane numerycznie, do obróbki metali (z wył. pras do kucia, gięcia, prostowania i prostownic)
-
Kod CN: 1605 59 00 - Mięczaki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, ostryg, przegrzbków, omułków, mątw i kałamarnic, ośmiornic małż i sercówek, uchowców, ślimaków)
-
Kod CN: 6305 - Worki i torby, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z dowolnego materiału włókienniczego
-
Kod CN: 2840 20 - Borany (z wył. tetraboranu disodu [boraksu oczyszczonego])
-
Kod CN: 0706 10 00 - Marchew lub rzepa, świeże lub schłodzone