0305 42 00 Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
Kod CN 0305 42 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.24.0 - Ryby wędzone, włączając filety
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3001 20 - Ekstrakty gruczołów lub pozostałych narządów lub ich wydzielin, do celów organoterapeutycznych
-
Kod CN: 8482 80 00 - Łożyska toczne, włączając kombinowane łożyska kulkowo–wałeczkowe (z wył. łożysk kulkowych, łożysk wałeczkowo stożkowych, włączając łożyska bez pierścienia wewnętrznego lub zewnętrznego, łożysk baryłkowych, igiełkowych i łożysk wałeczkowych)
-
Kod CN: 6204 31 00 - Żakiety, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 5007 20 59 - Tkaniny gęste, zawierające >= 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu, barwione (z wył. krepy, i pongee, habutai, honan, szantung, kora i podobnych dalekowschodnich tkanin, wyprodukowanych całkowicie z jedwabiu)
-
Kod CN: 0303 54 10 - Makrele z gatunku Scomber scombrus lub Scomber japonicus, zamrożone
-
Kod CN: 9030 32 00 - Mierniki uniwersalne z urządzeniem rejestrującym
-
Kod CN: 4107 12 - Dwoina licowa ze skóry wyprawionej, włączając skórę pergaminowaną, bydlęca (włączając bawolą) lub zwierząt jednokopytnych, cała, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 2008 93 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5607 - Szpagat, powróz, linki i liny, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi
-
Kod CN: 2204 21 18 - Wina białe produkowane w Mosel w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)