0305 49 20 Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
Kod CN 0305 49 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.24.0 - Ryby wędzone, włączając filety
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0306 33 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8472 90 10 - Maszyny do sortowania, liczenia lub pakowania monet
-
Kod CN: 1604 19 39 - Ryby z rodzaju "Euthynnus", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych, filetów znanych jako „loins” i z latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
-
Kod CN: 7322 11 00 - Grzejniki centralnego ogrzewania, nieogrzewane elektrycznie oraz ich części, z żeliwa (z wył. części wymienionych lub występujących gdzie indziej i kotłów centralnego ogrzewania)
-
Kod CN: 0304 99 65 - Mięso (nawet rozdrobnione), z żabnicy "Lophius spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 2303 20 - Wysłodki buraczane, wytłoczyny z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru
-
Kod CN: 7304 22 00 - Rura płuczkowa, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, ze stali nierdzewnej
-
Kod CN: 2009 71 99 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 8901 20 90 - Tankowce (z wył. pełnomorskich)
-
Kod CN: 0306 32 10 - Homary (Homarus spp.), żywe