0305 72 00 Rybie głowy, ogony i pęcherze pławne, wędzone, suszone, solone lub w solance
Kod CN 0305 72 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.22.0 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, rybie płetwy, głowy, ogony i inne jadalne odpadki z ryb, suszone, wędzone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki z ryb, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8516 60 - Piece, kuchnie, płyty kuchenne, kuchenki do gotowania; grille i ruszty, elektrotermiczne, do użytku domowego (z wył. Pieców do grzania pomieszczeń i kuchenek mikrofalowych)
-
Kod CN: 8407 32 90 - Silniki z zapłonem iskrowym, z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów objętych działem 87, o pojemności skokowej > 125 cm³, ale <= 250 cm³
-
Kod CN: 1103 20 - Granulki ze zbóż
-
Kod CN: 2844 30 91 - Związki toru lub uranu zubożonego w U 235, nawet zmieszane razem [Euratom] (z wył. soli toru)
-
Kod CN: 3907 91 90 - Poliestry nienasycone, w formach podstawowych (z wył. ciekłych, i poliwęglanów, żywic alkidowych, poli(tereftalanu etylenu), i poli(kwasu mlekowego))
-
Kod CN: 2916 - Nienasycone alifatyczne kwasy monokarboksylowe, cykliczne kwasy monokarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 3905 - Polimery octanu winylu lub innych estrów winylowych, w formach podstawowych; inne polimery winylowe w formach podstawowych
-
Kod CN: 0813 50 31 - Mieszaniny wyłącznie suszonych orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i orzechów makadamia
-
Kod CN: 0302 49 90 - Kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), karanksy (Caranx spp.), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 54 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone