0306 92 10 Homary "Homarus spp.", całe, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając homary w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
Kod CN 0306 92 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.31.0 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8458 11 20 - Centra tokarskie, poziome do usuwania metalu, sterowane numerycznie
-
Kod CN: 0203 11 - Tusze lub półtusze, ze świń, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7318 15 35 - Wkręty i śruby, nawet z nakrętkami lub podkładkami, ze stali nierdzewnej, bez główek (z wył. do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych)
-
Kod CN: 5903 - Tekstylia impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane tworzywami sztucznymi (z wył. Tkanin kordowych z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z nylonu lub pozostałych poliamidów, poliestrów lub włókien wiskozowych; pokryć ściennych z materiału tekstylnego impregnowanych lub pokrytych tworzywem sztucznym; wykładzin podłogowych o tekstylnym podłożu i o warstwie górnej lub pokryciu z tworzyw sztucznych)
-
Kod CN: 0401 - Mleko i śmietana, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 8416 20 80 - Palniki piecowe na paliwo stałe pyłowe lub na gaz (z wył. palników tylko na gaz, zblokowanych, zawierających wentylator i urządzenie kontrolne, i wielopaliwowych)
-
Kod CN: 4002 11 00 - Kauczuk butadienowo-styrenowy (SBR), lateks; karboksylowany kauczuk butadienowo-styrenowy (XSBR), lateks
-
Kod CN: 2102 20 11 - Drożdże nieaktywne, w tabletkach, kostkach lub w podobnej postaci, lub w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 0710 90 00 - Mieszanki warzyw, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0302 59 30 - Rdzawiec (Pollachius pollachius), świeży lub schłodzony