0306 93 Kraby, nawet w skorupach, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3102 60 00 - Sole podwójne i mieszaniny azotanu wapnia i azotanu amonu (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 0302 29 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta niebieskiego "Reinhardtius hippoglossoides", białego "Hippoglossus hippoglossus" i pacyficznego "Hippoglossus stenolepis", gładzicy "Pleuronectes platessa" i soli "Solea spp.", turbot i skarp (Psetta maxima)), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8803 - Części statków powietrznych i statków kosmicznych, objętych pozycją 8801 lub 8802, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7208 90 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na gorąco, ale nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, nieperforowane
-
Kod CN: 7321 12 00 - Urządzenia do gotowania i podgrzewacze płytowe, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na paliwo ciekłe (z wył. dużych urządzeń do gotowania)
-
Kod CN: 7304 29 10 - Rura okładzinowa i przewód rurowy, bez szwu, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali, o średnicy zewnętrznej <= 168,3 mm
-
Kod CN: 5516 24 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, zadrukowane
-
Kod CN: 9025 80 80 - Hydrometry, areometry i podobne przyrządy pływające, higrometry, psychrometry, nawet połączone z innymi przyrządami lub z termometrami lub barometrami, nieelektroniczne
-
Kod CN: 7110 21 00 - Pallad, w stanie surowym lub w postaci proszku
-
Kod CN: 2204 22 96 - Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)