0401 20 91 Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 3 % masy, ale <= 6 % masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN 0401 20 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2936 23 00 - Witamina B2 i jej pochodne, stosowane głównie jako witaminy
-
Kod CN: 6403 99 91 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, o cholewkach ze skóry wyprawionej, o długości podeszwy wewnętrznej < 24 cm (z wył. zakrywającego kostkę, obuwia z metalowym ochronnym noskiem, wykonanego na drewnianym spodzie lub platformie, bez podeszwy wewnętrznej, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, obuwia domowego, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego, i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 1101 00 15 - Mąka z pszenicy zwyczajnej i orkisza
-
Kod CN: 0105 15 00 - Perliczki domowe, żywe, o masie <= 185 g
-
Kod CN: 2826 19 10 - Fluorki amonu lub sodu
-
Kod CN: 3824 99 20 - Pochłaniacze gazów do lamp próżniowych
-
Kod CN: 6807 - Artykuły z asfaltu lub podobnego materiału, np. bitumu naftowego lub paku węglowego
-
Kod CN: 2831 - Ditioniny i sulfoksylany
-
Kod CN: 9021 10 90 - Szyny i pozostałe urządzenia stosowane przy złamaniach
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy