0401 20 99 Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 3 % masy, ale <= 6 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
Kod CN 0401 20 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.41.20.0 - Surowe mleko bydła mlecznego
-
Kod PKWiU: 01.45.21.0 - Mleko owcze surowe
-
Kod PKWiU: 01.45.22.0 - Mleko kozie surowe
-
Kod PKWiU: 01.49.22.0 - Mleko surowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 10.51.11.0 - Mleko płynne przetworzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1212 92 00 - Chleb świętojański, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
-
Kod CN: 0207 51 90 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, z sercami i żołądkami lub bez serc i żołądków, znane jako „gęsi 75 %” lub inaczej zgłaszane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8443 32 - Maszyny, które wykonują tylko jedną z funkcji drukowania, kopiowania lub transmisji telefaksowej, nadające się do podłączenia do maszyny do automatycznego przetwarzania danych lub do sieci
-
Kod CN: 8705 90 - Pojazdy silnikowe specjalnego przeznaczenia (inne od tych, które zostały zasadniczo zbudowane do przewozu osób lub towarów i z wył. betoniarek samochodowych, pojazdów strażackich, samojezdnych wież wiertniczych i dźwigów samojezdnych)
-
Kod CN: 8532 10 00 - Kondensatory stałe przeznaczone do zastosowań w obwodach prądu 50/60 Hz dla mocy biernej >= 0,5 kvar "kondensatory elektroenergetyczne"
-
Kod CN: DZIAŁ 69 - WYROBY CERAMICZNE
-
Kod CN: 2101 30 - Cykoria palona i pozostałe palone namiastki kawy oraz ich ekstrakty, esencje i koncentraty
-
Kod CN: 7020 00 80 - Artykuły ze szkła, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9608 20 00 - Pisaki i pióra, z końcówkami filcowymi lub innymi końcówkami porowatymi
-
Kod CN: 0403 90 13 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)