0401 40 Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 6 % masy, ale <= 10% masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6208 11 00 - Półhalki i halki, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych i trykotów)
-
Kod CN: 9027 90 00 - Mikrotomy; części i akcesoria przyrządów i aparatury, do analizy fizycznej lub chemicznej, do pomiaru lub kontroli lepkości, porowatości, rozszerzalności, napięcia powierzchniowego lub tym podobne, lub do mierzenia lub kontroli ilości ciepła, światła lub dźwięku i części mikrotomów
-
Kod CN: 0202 30 10 - Ćwierci z bydła, bez kości, przednie całe lub pokrojone na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowane” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie pięć kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, zamrożone
-
Kod CN: 1905 90 10 - Mace
-
Kod CN: 0602 40 00 - Róże, nawet szczepione
-
Kod CN: 2508 60 00 - Mullit
-
Kod CN: 0405 10 90 - Masło o zawartości tłuszczu > 85% , ale <= 95% masy (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 5208 12 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 200 g/m², niebielone
-
Kod CN: 9002 19 00 - Soczewki obiektywów (z wył. do aparatów fotograficznych, projektorów, powiększalników lub pomniejszalników)
-
Kod CN: 2204 22 32 - Wina produkowane w Piemonte "Piedmont", w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)