0402 91 91 Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 45%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
Kod CN 0402 91 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.51.0 - Mleko i śmietana inne niż w postaci stałej, zagęszczone lub z dodatkiem cukru lub innego środka słodzącego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2007 99 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z owoców cytrusowych, przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 0709 59 10 - Pieprznik jadalny, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0304 47 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2518 10 00 - Dolomit surowy, niekalcynowany ani niespiekany, włączając dolomit wstępnie obrobiony lub tylko pocięty przez piłowanie lub w inny sposób, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym (z wył. pokruszonego lub rozłupanego, stosowanego jako kruszywo do betonu, jako tłuczeń drogowy lub do podsypki torów kolejowych lub inne kruszywo)
-
Kod CN: 7318 16 31 - Nitonakrętki ze stali nierdzewnej
-
Kod CN: 9010 60 00 - Ekrany projekcyjne
-
Kod CN: 0810 70 00 - Owoce persymony (kaki), świeże
-
Kod CN: 2008 70 59 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 15% masy)
-
Kod CN: 7216 32 19 - Dwuteowniki, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości >= 80 mm, ale <= 220 mm (z wył. wyrobów z równoległymi powierzchniami przylgowymi kołnierza)
-
Kod CN: 0704 10 00 - Kalafiory i brokuły głowiaste, świeże lub schłodzone