0403 90 19 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN 0403 90 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0203 21 - Tusze i półtusze, ze świń, zamrożone
-
Kod CN: 8711 60 10 - Rowery dwukołowe, trzykołowe i czterokołowe, z pedałami, z pomocniczym silnikiem elektrycznym o mocy znamionowej ciągłej <= 250 W
-
Kod CN: 8433 19 59 - Kosiarki do pielęgnacji trawników, parków lub terenów sportowych, o napędzie nie-elektrycznym, z urządzeniem tnącym obracającym się w płaszczyźnie pionowej lub z przyrządami tnącymi, samobieżne, bez siedziska
-
Kod CN: 0802 21 00 - Orzechy leszczyny "Corylus spp.", świeże lub suszone, w łupinach
-
Kod CN: 5504 90 00 - Włókna odcinkowe sztuczne, niezgrzeblone, nieczesane ani nieprzerobione w inny sposób do przędzenia (z wył. z włókna wiskozowego)
-
Kod CN: 1806 90 90 - Przetwory zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach <= 2 kg (z wył. czekolady, czekoladek i pozostałych wyrobów czekoladowych, wyrobów cukierniczych i ich namiastek wykonanych z substytutów cukru, wyrobów do smarowania, przetworów zawierających kakao do sporządzania napojów i proszku kakao)
-
Kod CN: 2208 60 91 - Wódka o objętościowej mocy alkoholu > 45,4% obj., w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 5808 10 00 - Plecionki w sztukach
-
Kod CN: 1004 - Owies
-
Kod CN: 2009 81 19 - Sok żurawinowy (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem alkoholu)