0403 90 33 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN 0403 90 33 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3002 20 00 - Szczepionki stosowane w medycynie
-
Kod CN: 2830 - Siarczki; polisiarczki, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 0203 29 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, zamrożone
-
Kod CN: 3812 20 - Złożone plastyfikatory do gumy (kauczuku) lub tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7212 50 20 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte tlenkiem chromu lub chromem i tlenkami chromu (z wył. lakierowanych)
-
Kod CN: 9506 29 00 - Narty wodne, deski surfingowe oraz inny sprzęt do sportów wodnych (z wył. desek windsurfingowych)
-
Kod CN: 0306 99 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek, krabów i raków słodkowodnych); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 2209 00 99 - Ocet i namiastki octu otrzymane z kwasu octowego, w pojemnikach o objętości > 2 litry (z wył. octu winnego)
-
Kod CN: 1604 13 11 - Sardynki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w oliwie (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 8410 13 00 - Turbiny hydrauliczne i koła wodne o mocy > 10 000 kW (z wył. silników i siłowników hydraulicznych objętych pozycją 8412)