0403 90 53 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN 0403 90 53 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7110 19 80 - Platyna, w stanie półproduktu (z wył. arkuszów i taśm, o grubości, z wyłączeniem dowolnego podłoża > 0,15 mm i sztab, płytek, prętów, drutów i profili)
-
Kod CN: 3403 11 00 - Preparaty do natłuszczania materiałów włókienniczych, skóry wyprawionej, skór futerkowych lub pozostałych materiałów, zawierające oleje ropy naftowej lub oleje otrzymane z minerałów bitumicznych (z wył. preparatów zawierających, jako składnik zasadniczy >= 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymanych z minerałów bitumicznych)
-
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 7201 20 00 - Surówka niestopowa, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, o zawartości fosforu > 0,5% masy
-
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
-
Kod CN: 1904 90 - Zboża (z wył. kukurydzy) w postaci ziaren lub płatków lub inaczej przetworzonego ziarna, wstępnie obgotowanego lub przygotowanego inaczej, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. mąki, kasz, mączek, przetworów spożywczych otrzymanych z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych i spęcznionej pszenicy)
-
Kod CN: 4009 21 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, wzmocnione lub inaczej połączone tylko z metalem, bez wyposażenia
-
Kod CN: 2202 99 99 - Napoje bezalkoholowe zawierające >= 2% tłuszczów pochodzących z mleka lub mlecznych produktów
-
Kod CN: 9405 20 91 - Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe w rodzaju stosowanych do lamp żarowych (z wył. z tworzyw sztucznych, z materiałów ceramicznych lub ze szkła)
-
Kod CN: 3901 10 10 - Polietylen liniowy, o gęstości < 0,94, w formach podstawowych