0403 90 69 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN 0403 90 69 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6204 63 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, fig i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 5209 19 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 200 g/m², niebielone (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, i o splocie płóciennym)
-
Kod CN: 8428 39 20 - Przenośniki rolkowe
-
Kod CN: 3702 53 00 - Film fotograficzny, w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, z perforacją, do fotografii kolorowej [wielobarwnej], o szerokości > 16 mm, ale < = 35 mm, i o długości <= 30 m, do slajdów
-
Kod CN: 5211 12 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, niebielone
-
Kod CN: 5206 45 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 4804 21 90 - Papier workowy siarczanowy, niebielony, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm (z wył. papieru, w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody, i wyrobów objętych pozycją 4802, 4203 lub 4808)
-
Kod CN: 8512 20 00 - Elektryczny sprzęt oświetleniowy lub sygnalizacji wzrokowej, w rodzaju stosowanego w pojazdach silnikowych (z wył. Artykułów objętych pozycją 8539)
-
Kod CN: 6406 90 90 - Części obuwia i getry, sztylpy i podobne artykuły oraz ich części (z wył. podeszw zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, z gumy lub tworzyw sztucznych, obcasów z gumy lub tworzyw sztucznych, cholewek i ich części innych niż usztywniacze, wyjmowanych dodatków, i części zasadniczych wykonanych z azbestu)
-
Kod CN: 1905 90 70 - Owocowa tartaletka, jagodzianki, panettone, bezy, Kerststol, croissanty i inne wyroby piekarnicze zawierające >=5 % masy sacharozy, cukru inwertowanego lub izoglukozy (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów i wafli, sucharków )