0404 10 82 Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN 0404 10 82 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8607 21 10 - Hamulce pneumatyczne i ich części, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego, z żeliwa lub staliwa
-
Kod CN: 0712 33 00 - Trzęsaki "Tremella spp.", suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 2921 19 - Monoaminy alifatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. metyloaminy, di- lub trimetyloaminy oraz ich soli)
-
Kod CN: 5004 00 - Przędza jedwabna (z wył. nitki wyczeskowej z odpadów jedwabiu i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 7225 19 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali krzemowej elektrotechnicznej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na zimno, o ziarnach niezorientowanych
-
Kod CN: 0303 23 00 - Tilapie (Oreochromis spp.), zamrożone
-
Kod CN: 8413 70 35 - Pompy, o napędzie silnikowym, o średnicy wylotu <= 15 mm (z wył. pomp objętych podpozycją 8413 11 i 8413 19, pomp paliwa, oleju lub chłodziwa do tłokowych silników spalinowych i pomp głębinowych)
-
Kod CN: 7207 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej
-
Kod CN: 0510 00 00 - Ambra szara, strój bobrowy, cybet i piżmo; kantarydyna; żółć, nawet suszona; gruczoły i pozostałe produkty zwierzęce stosowane do przygotowania produktów farmaceutycznych, świeże, schłodzone, zamrożone lub inaczej tymczasowo zakonserwowane
-
Kod CN: 8514 30 - Elektryczne piece przemysłowe lub laboratoryjne (z wył. pieców oporowych, indukcyjnych, działających na zasadzie strat dielektrycznych i pieców suszarniczych)