0405 10 11 Masło naturalne, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. masła odwodnionego i ghee)
Kod CN 0405 10 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.30.0 - MASŁO I POZOSTAŁE TŁUSZCZE DO SMAROWANIA
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2909 30 10 - Eter difenylu (eter fenylowy, fenoksybenzen)
-
Kod CN: 4403 49 35 - Okoumé i sipo, surowe, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna ciętego na deski lub belki, itp., malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 6810 19 00 - Płytki, płyty chodnikowe, cegły i podobne artykuły, z cementu, betonu lub ze sztucznego kamienia (z wył. bloków ściennych i cegieł), nawet zbrojone
-
Kod CN: 9031 - Przyrządy, urządzenia i maszyny kontrolne lub pomiarowe, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90; projektory profilowe
-
Kod CN: 8419 89 30 - Instalacje do metalizacji próżniowej
-
Kod CN: 8201 30 00 - Motyki, kilofy, grace i grabie, z częścią roboczą z metalu nieszlachetnego (z wył. toporków do lodu)
-
Kod CN: 4802 61 - Papier i tektura niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w zwojach dowolnego rozmiaru, w którym > 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0305 64 00 - Tilapia (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorze (Anguilla spp.), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN: 4202 19 - Kufry, walizy, saszetki, teczki, aktówki, tornistry i podobne pojemniki (z wył. z zewnętrzną powierzchnią ze skóry wyprawionej, skóry wtórnej lub ze skóry lakierowanej, z tworzyw sztucznych lub z materiałów włókienniczych)
-
Kod CN: 3104 20 90 - Chlorek potasu, o zawartości potasu, w przeliczeniu na K2O, > 62% masy suchego bezwodnego produktu (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)