0405 90 Tłuszcze i oleje otrzymane z mleka, i masło odwodnione i ghee (z wył. masła naturalnego, masła odtwarzanego i masła z serwatki)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6005 37 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, barwione (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 8510 10 00 - Golarki elektryczne
-
Kod CN: 0101 29 90 - Konie żywe (z wył. hodowlanych czystorasowych oraz do uboju)
-
Kod CN: 0305 62 00 - Dorsz "Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN: 1514 99 10 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych i oleju surowego)
-
Kod CN: 3203 00 10 - Środki barwiące pochodzenia roślinnego, włącznie z ekstraktami barwiącymi, nawet zdefiniowane chemicznie; preparaty na bazie środków barwiących pochodzenia roślinnego, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 9015 80 - Przyrządy i urządzenia miernicze, hydrograficzne, oceanograficzne, hydrologiczne, meteorologiczne lub geofizyczne (z wył. kompasów i busoli, teodolitów i tachymetrów, niwelatorów, fotogrametrycznych przyrządów i urządzeń, dalmierzy)
-
Kod CN: 8542 31 11 - Wielokomponentowe układy scalone (MCO), jako procesory i sterowniki, wymienione w uwadze 9 b) (4) do działu 85, nawet połączone z pamięciami, przetwornikami, układami logicznymi, wzmacniaczami, zegarami i układami czasowymi lub innymi układami
-
Kod CN: 0711 20 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0709 60 95 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych, świeże lub schłodzone