0407 29 10 Jaja drobiu, w skorupkach, świeże (z wył. z gatunku Gallus domesticus i zapłodnionych jaj do inkubacji )
Kod CN 0407 29 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.47.22.0 - Jaja pozostałego drobiu, świeże w skorupkach
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2933 39 45 - 3,5-Dichloro-2,4,6-trifluoropirydyna
-
Kod CN: 0304 42 90 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae) (z wył. z gatunku Oncorhynchus mykiss, o masie > 400 g każdy), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 13 00 - Łososie pacyficzne (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodorus)
-
Kod CN: 8704 22 - Pojazdy silnikowe do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym", o masie całkowitej pojazdu > 5 ton, ale <= 20 t (z wył. pojazdów samowyładowczych zaprojektowanych do stosowania poza drogami publicznymi, objętych podpozycją 8704 10 i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia objętych pozycją 8705)
-
Kod CN: 4205 00 11 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe lub napędowe, ze skóry wyprawionej lub ze skóry wtórnej
-
Kod CN: 0810 90 20 - Tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya, świeże
-
Kod CN: 2913 00 00 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne cyklicznych polimerów aldehydów lub paraformaldehydu
-
Kod CN: 4601 92 - Plecionki i podobne wyroby z bambusa, nawet złożone w pasma; materiały do wyplatania, plecionki i podobne wyroby z bambusa, połączone razem w równoległe pasma lub tkane (z wył. mat, słomianek i osłon; pokryć ściennych objętych pozycją 4814, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 7212 10 10 - Blacha biała z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm i o grubości < 0,5 mm, pokryta cyną [warstwą zawierającą >= 97% masy cyny], nieobrobiona więcej niż powierzchniowo
-
Kod CN: 0303 59 90 - Kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), karanksy (Caranx spp.), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae), zamrożone