0408 19 20 Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych)
Kod CN 0408 19 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.12.0 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8536 10 50 - Bezpieczniki do prądu >10 A, ale <= 63 A, do napięć <= 1 000 V
-
Kod CN: 0105 15 00 - Perliczki domowe, żywe, o masie <= 185 g
-
Kod CN: 8536 50 15 - Przełączniki z pokrętłem, do napięć <= 60 V
-
Kod CN: 5810 10 - Hafty na podłożu materiału włókienniczego, bez widocznego podłoża, w sztukach, paskach lub motywach
-
Kod CN: 4412 - Sklejka, płyty fornirowane i podobne drewno warstwowe (z wył. płyt z drewna utwardzonego, komórkowych płyt drewnianych, płyt parkietowych, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
-
Kod CN: 0307 43 - Mątwy i kałamarnice, zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 2917 36 00 - Kwas tereftalowy i jego sole
-
Kod CN: 1902 20 91 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, gotowane (z wył. zawierających > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia, lub > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
-
Kod CN: 5807 10 10 - Etykietki, odznaki i podobne artykuły z materiałów włókienniczych, w sztukach, paskach lub wykrojone do kształtu lub wymiaru, tkane, z tkanym napisem lub motywem
-
Kod CN: 3912 20 19 - Azotany celulozy, nieuplastycznione, w formach podstawowych (z wył. kolodiów i celloidynów)