Kod CN: 0701 90 - Ziemniaki, świeże lub schłodzone (z wył. sadzeniaków)
Kod CN: 0701 90 10 - Ziemniaki do produkcji skrobi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0701 90 50 - Ziemniaki młode, świeże lub schłodzone, od dnia 1 stycznia do dnia 30 czerwca
Kod CN: 0701 90 90 - Ziemniaki świeże lub schłodzone (z wył. ziemniaków młodych od 1 stycznia do dnia 30 czerwca, sadzeniaków i ziemniaków do produkcji skrobi)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0407 21 00 - Jaja ptactwa z gatunku Gallus domesticus, w skorupkach, świeże (z wył. zapłodnionych jaj do inkubacji )
Kod CN: 2101 20 92 - Przetwory na bazie ekstraktów, esencji lub koncentratów herbaty, lub maté (herbaty paragwajskiej)
Kod CN: 2919 90 00 - Estry fosforowe i ich sole, włącznie z fosforanami kwasu mlekowego; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. fosforanu tris(2,3-dibromopropylu)
Kod CN: 2204 29 83 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
Kod CN: 2939 79 10 - Nikotyna i jej sole, etery, estry i pozostałe pochodne
Kod CN: 0202 30 50 - Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
Kod CN: 7103 - Kamienie szlachetne i kamienie półszlachetne, nawet obrobione lub sortowane, ale nienawleczone, oprawione lub obsadzone, niesortowane kamienie szlachetne oraz półszlachetne, tymczasowo nawleczone dla ułatwienia transportu (z wył. diamentów i imitacji kamieni szlachetnych i półszlachetnych)
Kod CN: 0307 42 20 - Kałamarnice "Loligo spp.", żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 8301 10 00 - Kłódki z metalu nieszlachetnego
Kod CN: 2009 89 88 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. mieszanek lub z dodatkiem alkoholu)