0709 99 20 Burak boćwina (lub boćwina szerokoogonkowa) i karczoch hiszpański, świeże lub schłodzone
Kod CN 0709 99 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.13.19.0 - Pozostałe warzywa liściowe i łodygowe
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0709 59 50 - Trufle, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8512 30 - Sprzęt sygnalizacji dźwiękowej, elektryczny, do rowerów i pojazdów silnikowych
-
Kod CN: 0801 31 00 - Orzechy nerkowca, świeże lub suszone, w łupinach
-
Kod CN: 1513 21 30 - Olej z ziaren palmowych lub olej babassu, surowy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 0406 - Ser i twaróg
-
Kod CN: 7222 20 29 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy >= 25 mm, ale < 80 mm, zawierające < 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 2101 30 11 - Cykoria palona
-
Kod CN: 7317 00 60 - Gwoździe, gwoździe z szeroką główką, gwoździe karbowane, klamry oraz wyroby podobne, z drutu z żeliwa lub stali (z wył. gwoździ w taśmach lub zwojach, i klamr w taśmach)
-
Kod CN: 6203 29 30 - Komplety, męskie lub chłopięce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych, kompletów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 3702 56 00 - Film fotograficzny, w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, z perforacją, do fotografii kolorowej [wielobarwnej], o szerokości > 35 mm, (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów)