0712 Warzywa suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0712 20 00 - Cebula suszona, cała, cięta w kawałki, w plasterkach, łamana lub w proszku, ale dalej nieprzetworzona
Kod CN: 0712 31 00 - Grzyby z rodzaju Agaricus, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
Kod CN: 0712 32 00 - Uszaki "Auricularia spp.", suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
Kod CN: 0712 33 00 - Trzęsaki "Tremella spp.", suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
Kod CN: 0712 39 00 - Grzyby i trufle, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus", uszaków "Auricularia spp.", trzęsaków "Tremella spp.")
Kod CN: 0712 90 - Warzywa i mieszanki warzyw, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone (z wył. cebuli, grzybów i trufli, nie mieszanych)
Kod CN: 0712 90 05 - Ziemniaki suszone, nawet cięte w kawałki lub plasterki, ale dalej nieprzetworzone
Kod CN: 0712 90 11 - Kukurydza cukrowa, suszona, odmiana do siewu
Kod CN: 0712 90 19 - Kukurydza cukrowa "Zea mays var. Saccharata", suszona, nawet cięta w kawałki lub w plasterki, ale dalej nieprzetworzona (z wył. odmian do siewu)
Kod CN: 0712 90 30 - Pomidory, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
Kod CN: 0712 90 50 - Marchewka, suszona, cała, cięta w kawałki, w plasterkach, łamana lub w proszku, ale dalej nieprzetworzona
Kod CN: 0712 90 90 - Warzywa i mieszanki warzyw, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone (z wył. ziemniaków, cebuli, grzybów, trufli, kukurydzy cukrowej, pomidorów i marchewki)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9026 10 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli przepływu lub poziomu cieczy (z wył. mierników i regulatorów)
Kod CN: 0902 40 00 - Herbata czarna (fermentowana) i herbata częściowo fermentowana, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości > 3 kg
Kod CN: 0207 13 91 - Wątróbki jadalne ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
Kod CN: 8486 90 00 - Części i akcesoria do maszyn i aparatury w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji kryształów półprzewodnikowych lub płytek półprzewodnikowych, elementów półprzewodnikowych, elektronicznych układów scalonych lub płaskich wyświetlaczy panelowych; maszyny i aparaty wyszczególnione w uwadze 9 C) do działu 84, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 6004 10 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, zawierające >= 5% masy przędzy elastomerowej (z wył. zawierających nitkę gumową, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN: 3806 90 00 - Pochodne kalafonii, włącznie z solami związków addycyjnych kalafonii, i kwasów żywicznych, lekkich i ciężkich olejków kalafoniowych i modyfikowanych naturalnych żywic otrzymanych poprzez obróbkę cieplną żywic ciekłych (z wył. soli kalafonii, kwasów żywicznych lub soli pochodnych kalafonii lub kwasów żywicznych, i żywic estrowych)
Kod CN: 8714 91 - Ramy i widelce oraz ich części, do rowerów, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do motocykli)
Kod CN: 0304 91 00 - Mięso (nawet rozdrobnione), z włócznika "Xiphias gladius" (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN: 1806 32 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg (z wył. nadziewanych)
Kod CN: 1006 20 96 - Ryż łuskany (brązowy), długoziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3 (z wył. parzonego)