Kod CN: 0806 20 90 - Winogrona suszone (z wył. rodzynek i sułtanek)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0403 90 91 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
Kod CN: 9403 89 00 - Meble z pozostałych materiałów, włączając meble z trzciny, wikliny lub podobnych materiałów (z wył. z bambusa lub rattanowych, metalowych, drewnianych i z tworzyw sztucznych, mebli do siedzenia, mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
Kod CN: 2003 - Grzyby i trufle, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
Kod CN: 6206 90 10 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z lnu lub ramii (z wył. dzianych i trykotów)
Kod CN: 7319 90 90 - Igły dziewiarskie, iglice, szydełka i podobne artykuł do prac ręcznych, z żeliwa lub stal (z wył. igieł do szycia, cerowania lub haftowania)
Kod CN: 8104 - Magnez i artykuły z magnezu, gdzie indziej niesklasyfikowane; odpady i złom magnezu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających magnez)
Kod CN: 8427 - Wózki widłowe; inne wozy i wózki transportu wewnętrznego wyposażone w urządzenia podnoszące lub przenoszące (z wył. wozów okraczających podsiębiernych oraz wozów i wózków transportu wewnętrznego z urządzeniami dźwigowymi)
Kod CN: 5209 19 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 200 g/m², niebielone (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, i o splocie płóciennym)
Kod CN: 5509 11 00 - Nitka pojedyncza zawierająca >= 85% masy lub więcej włókien odcinkowych z nylonu lub pozostałych poliamidów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 0404 10 14 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy