0811 20 19 Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, słodzone, o zawartości cukru <= 13 % masy, zamrożone
Kod CN 0811 20 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4503 10 - Korki i zatyczki dowolnego typu, z korka naturalnego, w tym półwyroby z zaokrąglonymi krawędziami
-
Kod CN: 8536 20 90 - Wyłączniki automatyczne, do napięć <= 1 000 V, do prądu > 63 A
-
Kod CN: 8536 70 00 - Złącza do włókien optycznych, wiązek włókien optycznych lub kabli światłowodowych
-
Kod CN: 3903 11 00 - Polistyren do spieniania, w formach podstawowych
-
Kod CN: 4407 29 98 - Drewno tropikalne, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm (z wył. struganego, szlifowanego, łączonego stykowo i abura, afrormosia, akacji afrykańskiej, ako, alan, andiroba, aningré, avodiré, azobé, balau, bossé ciemne, bossé jasne, cativo, cedr, dabema, dibétou, doussié, framiré, freijo, fromager, fuma, geronggang, ilomba, ipé, jaboty, jelutong, jequitiba, jongkong, kapur, kempas, keruing, kosipo, kotibé, koto, limba, louro, maçaranduba, makoré, mandioqueira, mansonia, mengkulang, merawan, merbau, merpauh, mersawa, moabi, niangon, nyatoh, obeche, okoumé, onzabili, orey, ovengkol, ozigo, padauk, paldao, palisandera z Gwatemali, palisandera z Para, palisandera z Rio, palisandera z Rose, pau amarelo, pau marfim, pulai, punah, quaruba, ramin, sapelli, saqui-saqui, sepetir, sipo, sucupira, suren, tauari, teak, tiama, tola, viroli, białego lauan, białego meranti, białego seraya i żółtego meranti)
-
Kod CN: 8517 70 00 - Części aparatów telefonicznych, telefonów dla sieci komórkowych lub dla innych sieci bezprzewodowych i pozostałej aparatury do transmisji lub odbioru głosu, obrazów lub innych danych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2004 90 30 - Kapusta kwaszona, kapary i oliwki, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone
-
Kod CN: 7201 - Surówka i surówka zwierciadlista, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach
-
Kod CN: 5801 90 10 - Tkaniny włosowe i tkaniny szenilowe, z lnu (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 3105 60 00 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa pierwiastki nawozowe: fosfor i potas (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)