0811 90 39 Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Kod CN 0811 90 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 19 95 - Mintaj "Theragra chalcogramma" i rdzawiec "Pollachius pollachius", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach(z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 8461 40 11 - Obrabiarki do nacinania uzębień, włączając metody ścierne, do nacinania uzębień kół zębatych walcowych, sterowane numerycznie, do obróbki metali lub cermetali (z wył. strugarek poprzecznych, dłutownic i przeciągarek)
-
Kod CN: 2309 90 51 - Preparaty do karmienia zwierząt, włącznie z przedmieszkami, zawierające glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierające > 30% masy skrobi i niezawierające produktów mlecznych lub zawierające < 10% masy tych produktów (z wył. karmy dla psów lub kotów, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2009 90 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 5004 00 - Przędza jedwabna (z wył. nitki wyczeskowej z odpadów jedwabiu i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0303 59 - Sardele (Engraulis spp.), kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), karanksy (Caranx spp.), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), tunek wschodni (Euthynnus affinis, pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae), zamrożone
-
Kod CN: 6704 - Peruki, sztuczne brody, brwi i rzęsy, podkłade do włosów i podobne, z włosów ludzkich lub zwierzęcych, lub materiałów włókienniczych; artykuły z włosów ludzkich, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 8906 90 99 - Jednostki pływające, włączając łodzie ratunkowe, o masie >100 kg (inne niż jednostki pełnomorskie, okręty wojenne, łodzie wioślarskie i pozostałe jednostki pływające, objęte pozycją od 8901 do 8905 i konstrukcje pływające do złomowania)
-
Kod CN: 2008 99 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku ani alkoholu, ani cukru (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, śliwek, kukurydzy, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin)
-
Kod CN: 1507 - Olej sojowy i jego frakcje, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)