0909 61 00 Nasiona anyżku, badianu, kminku lub kopru, jagody jałowca, nierozgniatane ani niemielone
Kod CN 0909 61 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.28.14.0 - Anyż, badian, kolendra, kmin, kminek, koper i jagody jałowca, surowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0709 20 00 - Szparagi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8903 10 90 - Jednostki pływające, wypoczynkowe lub sportowe, nadmuchiwane, o masie > 100 kg
-
Kod CN: 8511 80 00 - Elektryczne urządzenia zapłonowe lub rozrusznikowe, włącznie z wyłącznikami, w rodzaju stosowanych w silnikach wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym lub samoczynnym (z wył. prądnic, silników rozruszników, rozdzielaczy, cewek zapłonowych, iskrowników, magnetycznych kół zamachowych i świec zapłonowych)
-
Kod CN: 2817 00 00 - Tlenek cynku; nadtlenek cynku
-
Kod CN: 2504 90 00 - Grafit naturalny (z wył. w proszku lub płatkach)
-
Kod CN: 8501 53 - Silniki prądu przemiennego, wielofazowe, o mocy wyjściowej > 75 kW
-
Kod CN: 6301 90 90 - Koce i pledy, z materiałów włókienniczych (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, dzianych, koców elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 4803 00 10 - Wata celulozowa, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 1209 29 50 - Nasiona łubinu, do siewu
-
Kod CN: 0404 10 48 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)