1003 10 00 Nasiona jęczmienia
Kod CN 1003 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9022 90 - Generatory promieni rentgena inne niż lampy rentgenowskie, generatory wysokiego napięcia, pulpity i panele sterownicze, ekrany, stoły, fotele i podobne, do badań lub leczenia, i główne części i akcesoria, do aparatów objętych pozycją 9022, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7409 31 00 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,15 mm, ze stopów miedzi z cyną (brąz), w zwojach (z wył. jednolitych siatek i izolowanych przewodów taśmowych)
-
Kod CN: 2815 12 00 - Wodorotlenek sodu [soda kaustyczna], w roztworze wodnym [ług sodowy lub ciekła soda kaustyczna]
-
Kod CN: 8471 70 30 - Urządzenia pamięci dyskowej, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, optyczne, włączając magnetooptyczne "np. sterowniki CD-ROM" (z wył. urządzeń pamięci centralnej)
-
Kod CN: 5512 19 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, barwione, z przędz o różnych barwach lub zadrukowane
-
Kod CN: 2204 21 61 - Wina produkowane w Sicilia, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych win)
-
Kod CN: 5402 53 00 - Nitka pojedyncza z polipropylenu, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, o skręcie > 50 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy teksturowanej)
-
Kod CN: 1603 00 - Ekstrakty i soki, z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych
-
Kod CN: 0709 91 00 - Karczochy, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1506 00 00 - Pozostałe tłuszcze i oleje zwierzęce oraz ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. tłuszczu ze świń, tłuszczu z drobiu, tłuszczu z bydła, owiec lub kóz, tłuszczu z ryb i pozostałych zwierząt morskich, stearyny smalcowej, oleju smalcowego, oleostearynay, oleiny i oleju łojowego, tłuszczu z wełny oraz substancji tłuszczowych otrzymanych z niego)