1006 20 15 Ryż łuskany (brązowy), długoziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3, parzony
Kod CN 1006 20 15 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1522 00 10 - Degras
-
Kod CN: 3504 00 - Peptony i ich pochodne; pozostałe substancje białkowe oraz ich pochodne, gdzie indziej niesklasyfikowane; proszek skórzany, nawet chromowany (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)
-
Kod CN: 4602 11 00 - Wyroby koszykarskie, wyroby wikliniarskie i pozostałe wyroby, z bambusa oraz z plecionych wyrobów z bambusa objętych pozycją 4601 i wyroby z luffy (z wył. pokryć ściennych objętych pozycją 4814, sznurów, powrozów i kabli, części obuwia lub nakryć głowy, pojazdów lub nadwozi pojazdów, wyplatanych, wyrobów objętych działem 94, np. meble, oprawy oświetleniowe)
-
Kod CN: 8208 20 00 - Noże i ostrza tnące, do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, z metalu nieszlachetnego, do obróbki drewna
-
Kod CN: 4107 92 90 - Dwoina licowa ze skóry wyprawionej, włączając skórę pergaminowaną, z części, pasków i płatów, ze zwierząt jednokopytnych, przygotowana dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 6102 10 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 0402 29 15 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 27%, ale > 1,5%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. mleka specjalnego dla niemowląt w hermetycznie zamkniętych pojemnikach o zawartości netto <= 500 g)
-
Kod CN: 1514 11 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, surowy
-
Kod CN: 0303 53 10 - Sardynki z gatunku Sardina pilchardus, zamrożone
-
Kod CN: 8211 10 00 - Zestawy w kompletach artykułów objętych pozycją 8211; zestawy w kompletach, w których artykułów objętych pozycją 8211 jest więcej niż innych artykułów