Kod CN: 1102 90 90 - Mąka ze zbóż (z wył. pszenicy, meslin, żyta, kukurydzy, ryżu, jęczmienia i owsa)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2006 00 91 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane] o zawartości cukru <= 13% masy
Kod CN: 3501 90 - Kazeiniany i pozostałe pochodne kazeiny; kleje kazeinowe (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto i )
Kod CN: 8453 10 00 - Maszyny i urządzenia do przygotowywania, garbowania lub obróbki skór, skórek lub skóry wyprawionej (z wył. suszarek, maszyn do rozpylania farb itp., do usuwania szczeciny ze świń, maszyn do szycia i pras uniwersalnych)
Kod CN: 1905 90 80 - Pizze, tarty i pozostałe wyroby piekarnicze zawierające <5% masy sacharozy, cukru inwertowanego lub izoglukozy (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów i wafli, sucharków i podobnego pieczywa tostowego, opłatków sakralnych, pustych kapsułek stosowanych do celów farmaceutycznych, wafli wytłaczanych, papieru ryżowego i podobnych wyrobów)
Kod CN: 8470 10 00 - Kalkulatory elektroniczne mogące funkcjonować bez zewnętrznego źródła energii elektrycznej i kieszonkowe maszyny "o wymiarach <= 170 mm x 100 mm x 45 mm", z funkcjami liczącymi do zapisu, odtwarzania i wyświetlania danych
Kod CN: 5512 21 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, niebielone lub bielone
Kod CN: 1701 12 - Cukier buraczany surowy (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN: 0206 90 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), zamrożone
Kod CN: 4107 11 19 - Skóra i skórka wyprawiona z pełnym licem, włączając skórę pergaminowaną, niedwojona, bydlęca (włączając bawolą), cała, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłoszona (z wył. skóry cielęcej chromowej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)