1104 29 59 Ziarna zbóż obrobione wyłącznie przez śrutowanie (z wył. jęczmienia, owsa, kukurydzy, pszenicy lub żyta)
Kod CN 1104 29 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.33.0 - Płatki śniadaniowe zbożowe oraz pozostałe wyroby z ziaren zbożowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0306 33 10 - Kraby z gatunku (Cancer pagurus), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8905 10 10 - Pogłębiarki pełnomorskie
-
Kod CN: 8529 10 30 - Anteny zewnętrzne do odbiorników radiowych lub telewizyjnych
-
Kod CN: 4107 12 11 - Dwoina licopwa ze skóry cielęcej chromowej, cała, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych)
-
Kod CN: 8427 20 90 - Wózki samobieżne, nienapędzane silnikiem elektrycznym, o wysokości podnoszenia < 1 m
-
Kod CN: 5205 42 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 232,56 decyteksa, ale < 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym > 14, ale <= 43, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 1602 49 90 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ze świń domowych, szynek, łopatek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 6210 40 00 - Odzież męska lub chłopięca, z tekstyliów, gumowanych lub impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych tworzywami sztucznymi lub innymi substancjami (z wył. odzieży typu określonego w podpozycjach od 6201 11 do 6201 19, i odzieży i dodatków odzieżowych dla niemowląt)
-
Kod CN: 8548 10 91 - Odpady i braki ogniw galwanicznych, baterii galwanicznych i akumulatorów elektrycznych, zawierające ołów
-
Kod CN: 2008 99 38 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)